Köpvillkor

Här kan du läsa köpvillkoren som gäller för utbildningar från Rova & Sjögren Psykologi, vårterminen 2024.

1. Anmälan

Anmälan är bindande men kan överlåtas. Om du av någon anledning inte har möjlighet att närvara kan du överlåta din plats till en annan person. När du har anmält dig får du en bekräftelse direkt via e-post. Om du inte får en bekräftelse, kontrollera gärna din skräpkorg, då vissa mail fastnar i spamfilter/skräppost-mappen.

2. Förändringar

Vi reserverar oss för eventuella lokal- eller programändringar och tryckfel i skriftliga dokument eller på pedagogisktledarskap.se

Vi förbehåller oss rätten att vid utbildarens sjukdom eller annat förhinder ersätta utbildaren med en enligt vår bedömning likvärdig utbildare, eller boka om utbildningstillfället till annan tidpunkt om detta inte är möjligt.

Vi förbehåller sig rätten att ställa in utbildningen i sin helhet, eller någon av formerna digital/på plats, som har för lågt deltagarantal. Alla eventuellt inbetalda utbildningsavgifter kommer att betalas tillbaka. Andra kostnader, som t.ex. rese- eller hotellkostnader återbetalas inte.

Om rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, eller andra omständigheter, påverkar utbildningsdagens möjligheter att genomföras på genomförs fysiskt har arrangören rätt att ställa in den fysiska delen av utbildningsdagen men genomföra utbildningsdagen digitalt. Lösta biljetter för närvarande på plats kommer då att konverteras till digitala biljetter.

Vi förbehåller oss även rätten att, om nödvändigt, ställa in hela utbildningsdagen för att efterleva rekommendationer från myndigheterna eller annan oförutsedd händelse. Har du några som helst frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta Erik Rova på 070-236 32 00 eller erik@rovasjogren.se