Köpvillkor

Här kan du läsa köpvillkoren för när du bokar biljett till Pedagogiskt Ledarskap

1. Anmälan

Anmälan är bindande men kan överlåtas. Om du av någon anledning inte har möjlighet att närvara kan du överlåta din plats till en annan person. När du har anmält dig får du en bekräftelse direkt via e-post. Om du inte får en bekräftelse, kontrollera gärna din skräpkorg då vissa mail fastnar i spamfilter.

Sista anmälningsdag är 15:e oktober 2023. Alla priser är exklusive moms.

2. Digitala portalen

Tillgång till den digitala portalen ges till alla anmälda deltagare – oavsett om du köper en standardbiljett eller digital biljett.

Tillgången till den digitala portalen är exklusiv för den anmälda deltagaren, det är inte tillåtet för andra än de anmälda deltagarna att ta del av innehållet i den digitala portalen. Om ni är många på er arbetsplats som vill ta del av konferensen via videolänk, kontakta Erik Rova på telefonnummer 070-236 32 00 eller erik@rovasjogren.se för information om rabatterat paketpris.

3. Förändringar

Vi reserverar oss för eventuella lokal- eller programändringar och tryckfel i skriftliga dokument eller på pedagogisktledarskap.se

Vi förbehåller oss rätten att vid föreläsares sjukdom eller annat förhinder ersätta föreläsaren med en enligt vår bedömning likvärdig föreläsare.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning som har för lågt deltagarantal. Alla eventuellt inbetalda utbildningsavgifter kommer då att betalas tillbaka. Andra kostnader, som t.ex. rese- eller hotellkostnader återbetalas inte.

Om rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, eller andra omständigheter, påverkar utbildningsdagens möjligheter att genomföras på genomförs fysiskt har arrangören rätt att ställa in den fysiska delen av utbildningsdagen men genomföra utbildningsdagen digitalt. Lösta biljetter för närvarande på plats kommer då att konverteras till digitala biljetter.

Vi förbehåller oss även rätten att, om nödvändigt, ställa in hela utbildningsdagen för att efterleva rekommendationer från myndigheterna eller annan oförutsedd händelse.

Har du några som helst frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta Erik Rova på 070-236 32 00 eller erik@rovasjogren.se