UTBILDNING

Pedagogiskt Ledarskap 2023

För femte året i rad anordnar vi vår populära skolkonferens, Pedagogiskt Ledarskap. Delta på plats i Umeå eller digitalt, 31 okt 2023.

Beskrivning

Pedagogiskt Ledarskap är en skolkonferens vars syfte är att sprida kunskap och konkreta verktyg om ledarskap och pedagogik.

Målgrupp
Personal inom skola och elevhälsa.
Innehåll

Årets upplaga, 2023, hålls på både digitalt och fysiskt på plats i Umeå Folkets Hus. Föreläsare är i år: Maria Wiman, Per Kornhall, Diana Storvik, Åse Fagerlund och Specialpedagogiska teamet från Södertälje. Klicka här för att läsa mer om konferensen och boka biljett till 25% rabatt.

Genomförande

Konferensen startar kl 09:00 och avslutas 16:00, den 31 okt 2023. Samma tider gäller för den digitala livesändningen. Logga in via webbläsare i den digitala portalen för att delta där. För de som deltar på plats ingår lunch och fika i biljettpriset. Samtliga föreläsningar kommer också att läggas ut och finnas tillgängliga i efterhand via den digitala portalen.

Förkunskap
Inga krav på förkunskap.
Plats
Umeå Folkets hus, Skolgatan 59, 903 29 Umeå, samt digitalt
Pris
Standardbiljett (för dig som vill delta på plats) kostar 1950 kr. Digital biljett kostar 1750 kr. Alla priser är exklusive moms.
Nästa steg

Klicka här för att läsa mer om årets konferens och boka biljett. Boka innan 8:e september 2023 för att få 25% rabatt på priset. Kontakta oss om du har frågor.

Hör gärna av dig till oss

Om du är nyfiken på den här utbildningen eller har några frågor, kontakta oss gärna med hjälp av formuläret nedan. Du kan också kontakta Erik Rova direkt på erik@rovasjogren.se eller 070-236 32 00.

Telefonnummer (valfritt)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra utbildningar

UTBILDNING

Psykolog i skolan

UTBILDNING

Skolpsykologen som handledare

UTBILDNING

Pedagogiskt Ledarskap 2023

UTBILDNING

Traumakunskap och bemötande

UTBILDNING

Samtal med barn och unga

UTBILDNING

Förebygga skolfrånvaro

UTBILDNING

Beteendeproblem i skolan