UTBILDNING

Pedagogiskt Ledarskap 2022

För fjärde året i rad anordnar vi vår populära skolkonferens, Pedagogiskt Ledarskap. Delta på plats i Stockholm eller digitalt, 1 nov 2022.

Beskrivning

Pedagogiskt Ledarskap är en skolkonferens vars syfte är att sprida kunskap och konkreta verktyg om ledarskap och pedagogik.

Målgrupp
Personal inom skola och elevhälsa.
Innehåll

Årets upplaga, 2022, är ett hybridevent. Det hålls på både fysiskt på plats, i Folkets hus, Stockholm City Conference Center, och digitalt för dig som vill delta på distans. Föreläsare är i år: Åsa Hirsh, Petter Iwarsson, Gustav Sundh, Helena Wallberg och Ross W. Greene. Läs mer på pedagogisktledarskap.se

Genomförande

Konferensen startar kl 09:00 och avslutas 16:00, den 1 november 2022. Samma tider gäller för den digitala livesändningen. Logga in via webbläsare i den digitala portalen för att delta där. För de som deltar på plats ingår lunch och fika i biljettpriset. Samtliga föreläsningar kommer också att läggas ut och finnas tillgängliga i efterhand via den digitala portalen fram till slutet av december 2022.

Förkunskap
Inga krav på förkunskap.
Plats
Kongresshallen, Folkets hus, Barnhusgatan 12-14, i Stockholm City Conference Centre, samt digitalt via konferensens digitala portal.
Pris
Standardbiljett (för dig som vill delta på plats) kostar 1950 kr. Digital biljett kostar 1750 kr. Alla priser är exklusive moms.
Nästa steg

Klicka här för att läsa mer om årets konferens och boka biljett. Kontakta oss om du har frågor.

Hör gärna av dig till oss

Om du är nyfiken på den här utbildningen eller har några frågor, kontakta oss gärna med hjälp av formuläret nedan. Du kan också kontakta Erik Rova direkt på erik@rovasjogren.se eller 070-236 32 00.

Telefonnummer (valfritt)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra utbildningar

UTBILDNING

Psykolog i skolan

UTBILDNING

Skolpsykologen som handledare

UTBILDNING

Pedagogiskt Ledarskap 2022

UTBILDNING

Traumakunskap och bemötande

UTBILDNING

Samtal med barn och unga

UTBILDNING

Förebygga skolfrånvaro

UTBILDNING

Beteendeproblem i skolan